Uusi vuosi, uusi kuosi?

636407190

Joskus elämä on ihan hyvä näinkin. Ei tarvita uuden vuoden lupauksia, eikä elämäntaparemonttia. Silti usealla on mielessään uuden vuoden aloittaminen puhtaalta pöydältä. Kun katsoo taaksepäin, on hyvä olla tyytyväinen asioihin, mitä sieltä näkyy. Sillä se elämä on eletty, sillä hetkellä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Sitä ei voi muuttaa, ainoastaan muuttaa voi sen, miten katsomme tuota aikaa. Tärkeintä kai olisi silti olla tyytyväinen tähän hetkeen, vaikka helpompi olisi elää unelmissa ja tulevaisuuden haaveissa, jotka jonakin päivänä toteutuvat.

Totta, että varmasti osa noista unelmista toteutuu, osa niistä muuttuu ihan toisiksi ja osa ei toteudu laisinkaan. Konkreettisten tavoitteiden asettaminen omien haaveiden saavuttamiseksi olisi kaikista paras ratkaisu. Tuolloin voi seuraavan vaiheen unelman todeksi tekemisessä nähdä todellisempana. Monesti vain on vaikea tietää, että mistä aloittaisi. Miten lähtisi omaa haavetta tavoittelemaan. Silloin täytyy kuunnella sisäistä ääntään ja samalla katsoa ympärilleen. Tutkia löytyykö sieltä sellaisia ihmisiä, jotka kannustavat ja uskovat sinuun? Heidän tuki on yksi tärkeimmistä asioista, joka vie sinua eteenpäin. Valaa uskoa silloin kun, sinä meinaat sen menettää.

Kannustajien energia ja luottamus kannattelee; omat unelmat eivät ole mahdottomia vaan niiden eteen tehty tuo kannattaa. Se, keneen sinun pitää silti luottaa kaikista eniten on sinun sisäinen äänesi, joka vahvistuu, mitä enemmän sitä kuuntelet. Se on sinun valosi, joka vie sinua aivan oikeaan suuntaan. Kuuntele, tunnustele ja mene hyvää ja oikeaa kohti. Rohkeasti! <3